KIRKEKOR

Thyholm Pastorats børnekor

Kirkerne på Thyholm er gået sammen om fælles børnekirkekor ledet af organist Rikke Feraru. Koret er delt op i et SPIREKOR for 0.-3. klasse  og et BØRNE-KIRKEKOR for 4.-10. klasse.

SPIREKORET  er for de små sangere. Udover at blive bedre til at synge, får de også mulighed for at lære om noder og rytmer, og koret deltager ved enkelte gudstjenester og koncert i løbet af året. Koret øver onsdag kl.13-14 i musiklokalet på Thyholm skole og bliver hentet og bragt tilbage til SFO'en eller til bussen.

THYHOLM PASTORATS BØRNEKOR  er for de lidt større børn, og børnekoret medvirker ca. en gang om måneden til gudstjeneste i en af de fem kirker på Thyholm og Jegindø.

Børnekoret deltager også ved forskellige arrangementer i provstiet, julearrangementer, koncerter og hvor der ellers måtte være bud i det lokale kulturliv. Børnekoret øver tirsdag kl. 15-16:15 i Thyholm Kirkecenter.

Det koster ikke noget at være med, - snarere tværtimod. Efter en kort oplæringsperiode får børne-kirkekoret løn for at medvirke ved gudstjenesterne. Beløbet afhænger af, hvor længe man har været med i et af kirkernes kor.

Aktuelle beskeder mht. børnekorene kan du få adgang til på facebookgrupperne: Spirekoret [Klik her] eller Thyholm Pastorats Børnekor [Klik her]

Kor for voksne

I Hvidbjerg og Jegindø kirker støttes salmesangen af frivillige voksne. Der afholdes 3-5 sangaftner om året, og ellers sørger korsangerne selv for at øve hjemme inden en gudstjenenste.

FRIVILLIGKORET  hører til i Hvidbjerg kirke og deltager ved alle højmesser. Koret mødes ved orglet og er der tre eller flere fra koret i kirke, tager man plads på kor-bænkene. Er der kun to i kirke, sætter man sig nede i kirken. 

GELÆNDERLÆRKERNE  holder til oppe ved orglet i Jegindø kirke. Til hver eneste gudstjeneste, står en lille flok frivillige og hjælper med på salmerne. Koret er inddelt i hold, så man ikke behøver at komme afsted hver søndag.

Spørgsmål angående de forskellige kor og tilmeldinger sendes til Rikke Feraru [Klik her]

   Kirkekoret